+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.11.08.

Tárolási megoldások a konyhában, ahol nem is gondolnád

A konyha mérete a legtöbb lakásban adott, ahogy azonban a bevásárlási vagy főzési szokások változnak, újabb élethelyzetekhez (pl. gyerek születése stb.) kell alkalmazkodni, újabb és újabb tárolóhelyiségekre lenne szükség. A BLUM egyedülálló megoldásaival a leglehetetlenebbnek tűnő helyekre is képes tárolóhelyet varázsolni. Így azonos helyviszonyok esetén is lényegesen több, szeparáltabb helyünk lesz pakolni. Íme 4 újító megoldás a konyhai tárolóhelyiségek bővítésére.

  • Mosogató alatti fiók
  • A mosogató alatti tér sokszor teljesen kihasználatlanul marad, hiszen ide kerülnek a szemetesek és a tisztítószerek. A legtöbben el sem tudnák képzelni, hogy mást is lehetne itt tárolni. Pedig a mosogatótálca két oldalán nagyon értékes centiméterekről mondanak le. A a vakelőlap helyett érdemes ide inkább egy speciális kialakítású kihúzót tervezni, amelyben kényelmesen elférnek az apróbb dolgok, amelyeket eddig mindig hosszú percekig kerestünk: pl. szivacsok, mosogatószer, kefék, mosogatógéptabletta stb.


  • Sarokfiók
  • A sarokfiók az egyik nagy kedvencem. Azokban a konyhákban, ahol a tárolást szekrényekkel oldják meg, a sarok általában maga a Bermuda-háromszög. Legtöbbször ritkán használt háztartási gépek, süteményformák vagy pl. a gyúródeszka kerül ide. Ezekre persze nincs mindennap szükség, ha azonban kellenének, akkor szinte a fél szekrényt ki kell miattuk pakolni.
    Ennél sokkal praktikusabb és jóval hasznosabb megoldás a sarokfiók, vagyis Space Corner, aminek segítségével a sarokban is optimálisan kihasználható a tér, és tökéletesen alkalmas a kisebb dolgok, pl. evőeszközük, kések és apróságok tárolására.


  • Kamraszekrény
  • A kamraszekrényről már sokszor írtam korábban is, itt is van mindjárt 10 érv mellette, itt pedig arról olvashatsz bővebben, milyen a jó konyhaszekrény. Ez az egyik leghasznosabb és legsokoldalúbb tárolási megoldás a konyhában. Nem is kérdés, hogy itt a helye a listában. A Blum Space Tower tárolószekrény 5 egyenként kihúzható fiókja rendezett teret nyújt az élelmiszereknek. Nagy előnye, hogy szélességében rendkívül rugalmasan alakítható, annak megfelelően, hogy mennyi tárolóhelyre van szükséged.
    A kamraszekrények átláthatóságát tovább fokozza a fiókok magasított és átlátszó oldalfala, ennek előnyeiről itt írtam bővebben. A belső rendszerezés pedig a kényelmesen, igény szerint alakítható belső elosztókkal oldható meg a legegyszerűbben.


Akár a te konyhádban is kialakíthatók ezek e fantasztikus tárolási megoldások, a szereld magad programnak köszönhetően, pedig garantált a stabilitás, a kiemelkedően magas minőség, akár 12%-kal kedvezőbb áron.

Te is szeretnél ilyen remek tárolóhelyeket a konyhádba? Vedd fel velem a kapcsolatot és segítek megtervezni és megvalósítani álmaid konyháját!

Kattints ide a kapcsolatfelvételhez »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor