+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.12.08.

Miben mások a BLUM mozgástechnológiák, mint a hagyományos vasalatok?

A konyhánknak különleges szerep jut az otthonunkban és az életünkben. Nem csupán a háziasszony féltve őrzött személyes birodalmaként tekinthetünk rá, hanem az étkezések révén a családi együttlétek intim helyszíne is.

Amikor megálmodjuk a tökéletes konyhát legtöbbször annak szép és dizájnos megjelenésére gondolunk. Esetleg arra, hogy a főzéshez minél praktikusabb legyen az ergonómiai elrendezés.

Ám van egy harmadik szempont is, ami legalább ennyire, ha nem a legfontosabb tulajdonsága az ideális konyhának. Ez pedig a komfortos használat. Hiszen főzés közben a jó közérzetünket sokszor olyan apró momentumok döntik el, hogy milyen egyszerűen tudunk kihúzni egy fiókot, vagy egy ajtót mennyire könnyedén nyitunk ki ‑ zárunk vissza, akár tele kézzel is. A minőségi BLUM vasalatok éppen ezt a komfortérzetet adják.

A BLUM vasalattechnika és a mozgás

A szép és praktikus konyhához elengedhetetlenek a bútorok, amelyek egységesen és egyszerűen nyílnak, fiókjak pedig teljesen megrakva is könnyedén futnak és csillapítással záródnak. Ezt a mozgás komfortot csak a BLUM vasalattechnika tudja biztosítani. Ezért is döntöttem úgy néhány éve, hogy nem is építek más vasalatot a bútoraimba. Nézd meg a videót, és szerintem egyet fogsz érteni velem:

Milyen a tökéletes mozgáskomfort a konyhában?

Könnyedén mozog

Először is szögezzük le, hogy a mozgás nem egyenlő a mozgatással. A jól megépített bútorok fiókjai és nyílászárói, megfelelő vasalattal, amilyen pl. a BLUM, minimális érintésre is olyan könnyedén mozognak, ahogy a kés csúcsik a puha vajban.

Szinte magától nyílik

A konyha szekrényeket és fiókokat napjában többször is használjuk, ezért igenis van jelentősége, hogy nehézség nélkül nyílnak és záródnak. Az elektronikus rásegítésnek köszönhetően a kihúzók és felnyílók egy könnyed érintéssel szinte maguktól nyílnak. A kitűnő vasalatnak köszönhetően ez a mechanikus rendszerre is igaz.

Könnyedén és stabilan fut

Szó sem lehet arról, hogy a fiókok kiugráljanak a sínből, esetleg a tehertől leszakadjanak. A használat során pehelykönnyen és stabilan kell futniuk. A nehéz és széles felnyíló ajtókat is játszva kell tudnunk használni, hogy ha kell, bármilyen helyzetben meg lehessen őket állítani.

Halkan és finoman záródik

A konyhabútoroknak halkan és finoman kell záródni. Éppen ezt biztosítja a BLUMOTION csillapítórendszer is.

A jó minőség és a BLUM vasalattechnika

A BLUM vasalatokkal mindez egyszerűen, stabilan és tartósan megvalósítható, éppen ezért készülnek a HOWA bútorok kizárólag BLUM vasalattechnikával.

A BLUM vasalatok kitűnő minőségük miatt goyrsan népszerűek lettek, így sajnos a hamisítványok is megjelentek. Itt arról is olvashatsz, miről ismered fel az eredeti BLUM vasalatokat.

Te is szeretnéd élvezni a BLUM konyhák tökéletes mozgáskomfortját?
Kérj ajánlatot és megvalósítom álmaid konyháját »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor