+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.11.17.

Miről ismered fel az eredeti Blum vasalatot?

A hamisítók a Blum vasaltokat sem hagyják figyelmen kívül, így a tapasztalatok szerint egyre több hamisítvány jelenik meg a piacon. Első pillantásra nem mindig tűnik fel a csalás, ezért adok néhány tippet, miről ismerhető fel kétséget kizáróan egy eredeti Blum vasalat.

A felnyílók, ajtók és fiókok az egész bútoréleten keresztül használva vannak. Nem ritka, hogy több, mint 200 000 nyitást és záródást kell elviselniük. Az igazi minőségi vasalatoknak azonban ez nem okoz gondot, és meggyőzően maradandó magas mozgáskomfortjuk miatt áruk gyorsan meg is térül.

Felnyíló vasalatrendszerek

A Blum Aventos-felnyíló vasalatok egyik legjellemzőbb tulajdonsága a bámulatosan magas szintű mozgáskomfort. Az ezekkel a vasalatokkal szerelt felnyílók nagyon könnyedén nyílnak, a beépített Blumotion csillapításnak köszönhetően pedig finoman és halkan záródnak. A különböző Aventos felnyíló vasalatok ismertetőjegyeiről itt olvashatsz bővebben »


Kivetőpántrendszerek

Az ajtókra szerelt kivetőpántrendszereken is megtalálható a jellegzetes Blum logó. Megbízható működésük, kifogástalan minőségű és bámulatosan könnyű szerelhetősége és állíthatósága nem hagy kívánnivalót maga után. A gyönyörű designjáról és a pontos kidolgozásról könnyedén felismerheted. Ha biztosra szeretnél menni, itt találsz bővebb információt az ismertetőjegyekről »


Boxrendszerek-fiókok fémből

A fémből készült boxrendszerek és fiókok különös ismertetőjegye a pihekönnyű és akadálymentes futás. Magas szintű működésüknek, kiváló minőségüknek és rendkívül szép megjelenésüknek nincs párja a piacon. A Legrabox, Tandembox és Metabox Blum-box-rendszerek ismertetőjegyeit itt találod »


Vezetősínrendszerek fafiókokhoz

A vezetősínrendszerek legnagyobb hátránya szokott lenni, hogy alaposan megpakolva akadnak vagy nem illeszkednek pontosan. A fa fiókokhoz készített Blum vezetősínrendszerekkel még a súlyosan megpakolt fiókok is pihekönnyedén futnak. A rendszerek egyértelműen felismerhető jegyeiről itt találsz képeket »


Belső elosztórendszerek

Imádom, ha a konyhában rend van, ennek pedig legjobb eszközei a Blum belső osztórendszerek. A rengeteg féle megoldással maximálisan kihasználható a fiókok mérete, nincsenek hézagok vagy üres területek. A Blum belső elosztók fontos megkülönböztetőjegyei a keskeny minimál design és a rendkívül sokoldalú felhasználási lehetőség is. Itt írtam bővebben is a belső elosztórendszerekről és az ismertetőjegyeiről »


Mozgástechnológiák

Ha nem is látod a logót egy Blum vasalattal szerelt bútoron, a finom és halk záródás, a pihekönnyű nyitás és a bámulatosan élvezetes kezelés azonnal elárulja. A szinte érintésre nyúló felnyílók, az elektromos mozgásrásegítés és és a BLUMOTION csillapítás élménnyé varázsolja a bútorok használatát. Az eredetiséget igazoló ismertetőjegyekről itt olvashatsz bővebben »


Te is eredeti BLUM vasalattal szerelt bútorokat szeretnél a konyhában vagy a gardróbba? Kérj egyedi, személyre szabott ingyenes árajánlatot itt »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor