+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2017.01.10.

A modern nő konyhája

Követheti a korszerű dizájnokat, vagy ragaszkodhat a tradícionális elrendezésekhez, a modern nő bármilyen konyhatípust praktikussá varázsol. Nem csak, hogy követi a trendeket, imádja is a technikai újításokat és a forradalmi megoldásokat.

Lássuk milyen a modern nő trendi konyhája


Stílusos

Legyen annak oka a textíliák harmóniája, vagy a jól eltalált bútorválasztás, esetleg a merész színválasztás, a modern nő konyhájába lépve tudod, hogy álmaid konyhájában jársz. Egy igazán ízléses és otthonos konyhán látszik a ház asszonyának kéznyoma, a stílust pedig a részletekben rejlő kreativitás teszi egyedivé. Ha új ötletekre vágysz, vagy csak nem tudod melyik szín passzolna hozzád, nézz rá 10 meseszép konyhára, amelyekből ihletet meríthetsz.

Minden kézre áll

A modern nő azonban tudja, hogy a külcsín nem minden, praktikus is! Konyhája megfelelő elrendezésével nagyban megkönnyíti saját dolgokat. Két tanácsot fogadj meg tőle! Mindennek legyen meg a maga helye és gondolkodj folyamatokban. A modern nő rengeteg munkát és energiát spórolhat meg azzal, hogy a mosogatógépet a tányérok közelében helyezi el és a fűszereit sem tartja túl távol a tűzhelytől.

Nincsenek elől felesleges eszközök

A modern nő nem hagyja elrontani konyhájának összképét azzal, hogy hagyja halomban állni a pulton a gépeket. Ehelyett a praktikusság a jelszava: olyan fiókokat választ, amelyekbe kényelmesen és rendszerezetten elpakolhatja késeit, süteményes tálcáit, fűszereit. Az ideális tárolóhelyeket te is könnyedén megvalósíthatod.

Nőiesen kecses

A modern nő éppoly kecsesen és csendesen mozog akár konyhájának szekrényei. A BLUMOTION és a TIP_ON technológiáknak köszönhetően nem csak gyorsan, hanem finoman és halkan – nőiesen - sürög-forog konyhájában. A puhán és észrevétlenül záródó szekrényajtók, a könnyed érintésre légiesen kicsúszó fiókok igazi élménnyé varázsolják a sütést-főzést.


Tökéletesen kialakított

A modern nő funkciók szerinti zónákra osztja fel konyháját. Célszerűen gondolkodik, logikusan rendezi be az egyes területeket - például felhasználás alapján -, így a reggeli gabonapehely elkészítéséhez nem kell szekrények sorát nyitogatnia, mire megtalálja az összes hozzávalót edényt és evőeszközt. Az élvezetesen használható kialakításokhoz itt adok ötleteket.

Te is modern nő vagy? Régóta vágyad egy igazán praktikus és innovatív konyha? Segítek a megtervezésében  Kérj ingyenes, személyre szabott ajánlatot itt »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor