álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2017.03.09.

9+1 varázslatos konyhai világítás, amit te is könnyedén megvalósíthatsz

A konyhai bútorok kiválasztása után az első és talán legfontosabb feladat az ideális lámpák beszerzése. A csillárok, égősorok, lámpák nemcsak elegendő fényt adnak főzés közben, hanem megszabják konyhád stílusát és otthonos hangulatot teremtenek. Nézd meg ezt a 9+1 lenyűgöző variációt konyhai világításra, és találd meg álmaid lámpáját.

1. Fémes csillogás

Kezdjünk egy nagyon modern megoldással, vagyis a fémből készült és a fémes hatású lámpákkal. Ha szereted a metálos csillogást konyhádban, akkor válassz fémből készült konyhai gépeket és hozzájuk passzoló lámpákat.

A 2017-es konyhatrendek egyik uralkodó irányzata lesz a fehér és szürke színek kombinálása a falakon, egy fémes konyhában pedig igazán érdemes kipróbálni, hogyan mutat egy teljes falfelület szürkén.

2. Modern romantika

A hideg fémes megoldások helyett inkább egy meleg és romantikus, de mégis modern konyhára vágysz? A titok a sok-sok hangulatos fényforrásban rejlik, amihez értelemszerűen rengeteg lámpára lesz szükséged.

3. Rusztikus fények

Egy igazán ízléses rusztikus konyhát nem kis munka összehozni, és komoly tervezést is igényel. Figyelj oda a részletekre, hiszen az eltérő stílusú kiegészítőkkel könnyedén elronthatod konyhád összképét. Ezekkel a csodálatos fényforrásokkal azonban garantáltan nem lősz majd mellé.

4. Színes vidámság

Nem hiszel az előre megkomponált elrendezésekben, és szereted a vidám, színes megoldásokat? Ezekkel a színes lámpákkal könnyedén feldobhatod még a legszűkebb konyhában is a hangulatot, és a főzés az esti órákban is vidáman zajlik majd.

5. Extrém formák

Ha nem elégszel meg a modern és formabontó megoldásokkal konyhában, hanem szeretnéd kiélni kreativitásodat is, és megmutatni extrém ízlésedet, akkor ezeket a lámpákat neked találták ki.

6. Divatos egyszerűség

Ha a visszafogottság és az egyszerűség a jelszavaid, akkor is megtalálod majd az ízlésednek megfelelő konyhai világítást. Az álmennyezetetek a nappalikból indultak hódító útjukra, de mára a konyhákban is bátran alkalmazzák őket, hiszen hivalkodás nélkül szabnak fazont egy helységnek.

Az álmennyezetbe beépített, süllyesztett lámpák pedig nem lesznek különösen szem előtt, így tökéletes kiegészítői lesznek egy elegáns és visszafogott konyhának.

7. Minimalista lámpák

Ha pedig úgy gondolod, hogy nálad még egy álmennyezet sem fér bele, hiszen ragaszkodsz a minimalista stílushoz, akkor a te konyhádban a függőlámpák mutatnak majd a legjobban. A világítás terén is kövesd a minimalista konyha alapszabályait, és törekedj a letisztult formákra, valamint használd nyugodtan a fekete színt.

8. Praktikus divatőrület

A tökéletes konyha persze nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, ezért célszerű LED égőket használnod. Ezek amellett, hogy energiatakarékosak, még az esti órákban is kímélik szemedet, mikor munkából hazaérve szeretnéd megfőzni a vacsorát vagy a másnapi ebédet.

Az új divatőrület szerint pedig már nem is kell a plafonban gondolkodnod, ha konyhád világítását tervezed. A szekrények és konyhasziget alá rejtett égősorok most nagyon trendik, és a képeket elnézve ez nem meglepő.

9. Klasszikus elegancia

Ha megijedtél volna attól, hogy a klasszikus és elegáns konyhák már eszembe se jutnak, most már nem kell félned. Ezek az időtálló, gyönyörűen kidolgozott csillárok például a mai napig elengedhetetlen kellékei egy tradicionális, elegáns konyhának.

+1 Újragondolt konyhai eszközök

A felsorolás végére egy olyan megoldást tartogattam, amihez igazán bátornak kell lenned, hogy te is kipróbáld. A konyhai eszközökből készített világítások képesek lenyűgözően otthonos hangulatot teremteni, de azt vedd figyelembe, hogy nem feltétlenül mutatnak jól minden konyhában.

Neked melyik variáció tetszett a legjobban? Ha máris szerelembe estél ezekkel a konyhai fényekkel, akkor kérj ingyenes ajánlatot, és segítek megtervezni álmaid konyháját »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor