+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.12.27.

3 legjobb fióktípus a konyhában



Amikor elképzeljük álmaink konyháját, akkor egy gyönyörű és élvezetesen használható helyiséget látunk magunk előtt. Praktikusság és helygazdálkodás szempontjából pedig számos érv szól a fiókos bútorok mellett.

Na de a különböző fióktípusok közül, vajon melyiket érdemes választani? Összegyűjtöttem a legfontosabb szempontokat:

A leginkább ajánlott BLUM fióktípusok a konyhában

1. Egyszerű és jól bevált BLUM METABOX fiókok


A jó gördülési tulajdonságokkal rendelkező BLUM METABOX konyhai fiókok nagyon kevés összetevőből állnak. Ennek köszönhető, hogy az összeszerelése játszi könnyedséggel elvégezhető, a CLIP és INSERTA technológiákkal akár szerszámmentes is lehetséges.



A BLUM Metabox nagy előnye, hogy rendkívül széles körben alkalmazható, jól mutat a gardróbban, a fürdőszobában és a nappaliban is. Érdemes BLUMOTION csillapításrendszerrel kombinálni, így a finom és halk záródás is garantált.

2. Divatos BLUM TANDEMBOX



A BLUM TANDEMBOX számtalan designlehetőséget kínál sokféle felhasználási megoldással, legyen az szokványos vagy egészsen egyedi, különleges megjelenés. A gondosan optimalizált rendszernek köszönhetően a fiókokat mindössze csekély nyitási erővel kihúzhatjuk.

 

A rendkívül stabil kialakítás és a speciális korpuszsín miatt pihekönnyen fut a helyén, a használata rendkívül kényelmes és örömteli. Ráadásul a fiókot akár teljesen ki is húzhatjuk, így könnyedén hozzáférhetünk a leghátsó sarkokba rejtett “kincsekhez” is. A BLUM TANDEMBOX fiókrendszer is kombinálható a halk záródást nyújtó BLUMOTION csillapítással.

3. Az elegáns BLUM LEGRABOX



Az elegáns megjelenés kedvelőinek alkotta meg a BLUM a LEGRABOX rendszert, amely keskeny és egyenesvonalú designnal és a magas szintű mozgáskomforttal tűnik ki a fiókok közül. A speciális vezetősínrendszere a BLUMOTION csillapítással, a SERVO-DRIVE elektronikus mozgatásrásegítővel és a TIP-ON mechanikus nyitásrásegítő rendszerrel is kombinálható.



Egy konyhában rend a lelke mindennek, ebben segítenek a kimondottan ehhez a típushoz tervezett AMBIA-LINE belső fiókelosztó rendszerek, amelyekkel bámulatosan rugalmasan, egyedi igényeid szerint alakíthatod ki fiókjaid tartalmát. Olyan praktikus és innovatív konyhát szeretnél, amelyben élvezetes a házimunka? Megvalósítjuk az álmaidat. Kérj személyre szabott ajánlatot itt »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor