+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2017.01.17.

2017-es konyhatrendek - a praktikus és otthonos konyha titkai

Januárban mindannyian tele vagyunk tervekkel és új ötletekkel. Az új esztendő pedig nemcsak a fagyos hideget, hanem számos új konyhatrendet is hozott magával. Nézzük hogyan varázsolhatod konyhádat igazán praktikussá és otthonossá az idei évben.

5+1 meghatározó konyhatrend 2017-ben

1. A szürke az új fehér

A konyhai trendeknél megszokhattad, hogy az időt álló fehér összeállítások minden évben a listák élén szerepelnek. Idén sincs ez másképp, azonban a szürke szín egyre inkább divatba jön. Bár leváltani nem fogja a fehéret, izgalmas kombinációs lehetőségeket kínál számodra is. Legyen szó egy szürkére festett falról vagy a bútorok színéről, fehér konyhádban igazán jól mutat majd egy kis változatosság. Itt találsz még több ötletet, egy igazán lenyűgöző konyhához.

2. Fiókok forradalma

Ha unod a zsúfolt szekrényeket, akkor neked tetszeni fognak az egyedi fiókokból épített megoldások. A méretre alakítható és könnyedén nyitható fiókszekrényekben végre saját helyet alakíthatsz ki, éppúgy a lisztnek és cukornak, mint a fűszereknek. A BLUM vasalatainak köszönhetően te is bármikor összeállíthatod a praktikus konyhádhoz leginkább passzoló szekrényt.

3. Egyszerű, de nagyszerű munkalapok

A fiókokhoz hasonlóan a pultodon sem mutat jól, ha halomban állnak a konyhai gépek. A minimalista munkalapok térhódítása várható idén, vagyis konyhád átláthatóbb és kényelmesebb lesz, mint gondolnád. Két változásra figyelj oda, ha izgalmas konyhára vágysz:

- Újra divatba jönnek az elnagyolt méretek, szóval nyugodtan válassz extra széles munkalapot.
- A matt fekete szín óriási divat lesz, hiszen egyszerre varázsolja a konyhát elegánssá és modernné. Főleg ha fehér vagy szürke bútorokkal párosítod.

4. Lázadó mosogatók

Elsőre nem is gondolnád, hogy a mosogatóddal teheted igazán különlegessé konyhádat ugye? A mosogató közelébe – akár az ablakba, akár a pultra – tegyél néhány zöld növényt. Ezt dobd fel néhány zöld kiegészítővel, például egy tárolóüveggel, egy bögrével vagy bármi más aprósággal, ami eszedbe jut és máris egy egzotikus szigetet kapsz. Ha igazán bátor vagy, még a mosogató mögötti csempét is lecserélheted zöldre, ez főként egy fehér konyhában mutat jól.

5. Egyre okosabb konyhák

Ez a trend ismerve az elmúlt évek technológiai fejlődését nem érhet váratlanul téged sem. Az érzékelőkkel működtetett lámpák, csapok már érintés nélkül is reagálnak jelenlétedre. Ez olyan előnyökkel jár, amire elsőre nem is gondolnál. Valószínűleg te sem bánod, ha kevesebbet kell a kisgyerekek vagy a vendégek után takarítanod.

Az okosmérlegek, az okostelefonoddal összehangolható egyéb konyhai eszközök pedig nemcsak modernné, hanem még praktikusabbá teszik konyhádat. Ha még több modern megoldást szeretnél látni, ami megkönnyíti hétköznapjaid, kattints ide.

+1 Legyen a konyha lakásod fénypontja

Álmaid konyhájáról ne csak a főzés jusson eszedbe, gondolj a kényelemre és az élvezetes használatra is. A fenti trendeket követkve nem csak praktikus, hanem egy olyan gyönyörű konyhát kapsz, amelyre mindenki joggal irigykedik majd, ezzel lakásod igazi fénypontja lehet.

Ha megfogadod a fenti tippeket, akkor nem csak gyönyörű, hanem élvezetesen használható konyhát is kapsz.

Neked is van egy szuper ötleted? Vedd fel velem a kapcsolatot és együtt elkészítjük álmaid konyháját. Kérj ingyenes ajánlatot most »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor