+36-30/641-76-13

álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

Menü Keresés

HOWA Blog

Álmaid bútorai gyorsan, kompromisszumok nélkül

2016.10.11.

10 érv a BLUM vasalatok mellett

Közel 20 éve építek konyhákat, a legfontosabb szempontjaim között pedig mindig is a kifogástalan minőség állt az első helyen. Ezért is örültem nagyon, amikor néhány évvel ezelőtt rátaláltam a BLUM vasalatokra. Ma már nem is építek más vasalatot a bútoraimba. Nincs értelme, hiszen a BLUMban megvan minden, ami egy tökéletes konyhához csak kellhet.

10 érv a BLUM vasalatok mellett

  1. Élvezetes használat
  2. Bár tervezéskor nem a legelső és legfontosabb érvek között szokott megjelenni, használat során azonban mégis kiemelt szerep jut a használhatóságnak. A BLUM vasalatok pontos tervezésének és magas minőségű anyagválasztásának köszönhetően az ajtók és fiókok nyitása kényelmes, könnyű és komfortos. Élvezet használni!

  3. Gyors és pontos beállítás
  4. A nyitó- és záróerő finom kiegyensúlyozása egy akkumulátoros csavarozógéppel egyszerűen végezhető. Az erőhordozók a mindenkori előlapsúlynak megfelelően fokozatmentesen állíthatók be. Az előlapok szélessége-, magassága- és dőlésszöge is gyorsan és egyszerűen, bármikor állíthatók.


  5. Magas mozgási komfort
  6. A BLUM vasalatok fokozatmentes beállítási lehetőségeinek köszönhetően az ajtók és fiókok bármely helyzetben megállíthatók, így mindig jól elérhetőek, fáradtságmentesen és kényelmesen használhatóak lesznek.

  7. Könnyű, szerszámnélküli szerelés
  8. A BLUM vasalatok alkatrészei könnyen és kevés kézmozdulattal szerelhetők. A jól bevált CLIP-technika pedig szerszám nélküli szerelést eredményez.

  9. Letisztult modern megjelenés
  10. Magas funkcionalitásuk mellett a BLUM vasalatok egyszerű és elegáns megjelenésükkel is kitűnnek. Nem véletlen, hogy a BLUM AVENTOS vasalatok működésükért és megjelenéséért 2007-ben az Interzum Award 2007. „best of the best” díját is elnyerték.

  11. Erős és jól terhelhető
  12. A BLUM vasalatok tervezésekor kiemelt figyelmet kap a stabilitás, hiszen a felhasználásuk rendkívül széles skálán mozog. Így nagyobb fiókok, szélesebb felnyíló ajtók és akár nagyméretű, keskeny szekrények stabilitása is könnyedén megoldható.

  13. Tökéletes mozgás
  14. A BLUMnál világszerte több ezer munkatárs dolgozik azon, hogy a tökéletes mozgásról való elképzeléseket valóra váltsák. Ehhez a konyha használóját és szükségleteit állítják a tevékenységük középpontjába.

  15. Magas minőség és stabilitás
  16. A BLUM vasalatok a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, azokat hosszantartó bútoréletre tervezték, a maximális használhatóságot szem előtt tartva.


  17. Egyedi igényekhez is igazodó megoldások
  18. Mindegy, hogy vastag fa előlapot, vagy éppen széles vagy keskeny keretet terveztünk álmaink bútorának. A BLUM vasalatok a legkülönbözőbb anyagok és előlapvastagságok esetén is kényelmesen beszerelhetők.

  19. 50 éves tapasztalat
  20. A BLUM több mint 50 éve fejleszti és gyártja a vasalatait a legmagasabb levárásoknak is megfelelve. Vasalatrendszereik átgondolt funkcióval, felismerhető designnal és hosszú élettartamukkal győzik meg a vásárlóikat.

Szeretnéd, ha a te szekrényeid is BLUM vasalatokkal legyenek szerelve? Te megálmodod, én megvalósítom! Kérj ajánlatot itt »

További bejegyzések

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához
2017.06.22.

Útmutató a divatos és praktikus főzés zónához

Nemcsak gyönyörű, hanem élvezetesen használható és praktikus konyhára vágysz? Akkor oszd fe …

Elolvasom
5 modern megoldás a kényelmes konyháért
2017.06.15.

5 modern megoldás a kényelmes konyháért

Egy jól megtervezett konyhában nemcsak rengeteg plusz tárolóhelyet nyersz, hanem rendszerezette …

Elolvasom
Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?
2017.06.08.

Milyen elrendezés illik a konyhámhoz?

Teszi fel a kérdést már a tervezés előtt az, aki praktikus és kényelmesen használható konyhár …

Elolvasom

A Howa bútorról

Legyél a barátunk

instagram.com/HowaButor